Top latest Five رژیم غذایی فستینگ Urban news
Top latest Five رژیم غذایی فستینگ Urban news
Blog Article
افراد مبتلا به بیماریهای مزمن با چه مشکلاتی مواجه میشوند؟
ریه قسمتی از دستگاه تنفسی است که هر روز بارها و بارها منقبض و منبسط میشود تا به بدن ما اکسیژن برساند. انواع بیماری ریه میتوانند این سیستم را درگیر میکنند و در تنفس اختلال ایجاد کنند. از انواع این بیماریها میتوان به آسم، سل، برونشیت ریه، ذاتالریه و غیره اشاره کرد. یکی از جدیدترین بیماریهایی ریوی هم عفونت کووید-۱۹ است که مشکلات زیادی برای سیستم تنفسی ایجاد میکند.
هوش مصنوعی در پزشکی چیست؟کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه سلامتمزایای هوش مصنوعی در پزشکیآیا هوش مصنوعی به طور کامل جانشین پزشکان خواهد شد؟چه چیزی در آینده از پزشکان انتظار میرود؟
هیدراته ماندن بسیار مهم است. در طول بیماری، بدن ما مایعات بیشتری را از طریق تب، سرفه و تنفس سریع از دست میدهد. حالت تهوع و اسهال و استفراغ میتواند به کاهش مایعات بدن کمک کند. همچنین ابتلا به کرونا، از دست دادن چشایی یا از دست دادن حس بویایی ممکن است با اشتها یا تمایل فرد به خوردن یا نوشیدن تداخل کند.
در مکانهای بسیار شلوغ حضور پیدا نکنیم و اگر مجبور بودیم حتماً از ماسک استفاده کنیم.
اما اگر مستعد مبتلا شدن به انواع بیماری ریه هستید و میخواهید که عمر طولانی داشتهباشید، لازم است که بیماریهای زمینهای خود را کنترل کنید تا از ابتلا به بیماریهای ریوی خطرناک محفوظ بمانید.
برونشکتازی به معنای آسیبدیدگی، گشادشدن و ضخیمشدن دائمی راههای هوایی ریه است که سبب اجتماع مخاط در ریه میشود.
با توجه به فقدان آموزش پزشکی دیجیتال، چندین دانشکده پزشکی خصوصی در حال آماده کردن پزشکان آینده خود را برای چالش پزشکی تقویت شده با مرتبط کردن برنامه درسی پزشکی با برنامه درسی مهندسی یا اجرای سواد سلامت دیجیتال و استفاده در یک برنامه درسی ارتقا یافته آماده می کنند.
هر بیماری یا مشکلی که دیر تشخیص داده شده یا به آن بیتوجهی شود، میتواند به جدیترین بیماری ریوی تبدیل گردد.
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ در ۴:۵۷ ق٫ظ سلام دوست عزیز
همچنین هنگام مبارزه با ویروس میتواند علائم عمومیتری از جمله تب و خستگی ایجاد کند.
از نشانههای این بیماری میتوان به سرفههای شدید، خلطهای زرد یا سبز رنگ و گلودرد اشاره کرد. دلایل ایجاد برونشیت ریه موارد زیر است: ویروسها
مهری گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۰ در ۱۱:۵۹ ق٫ظ سلام وقتتون بخیر، پدرمو بتازگی باریسک بالا عمل کردیم، قلب وریه ش هم متوجه شدیم مشکل داره، جواب کاموفلاژ پوست سی تی اسکن ریه پدرم این شد:پلورال افیوژن همراه بامختصر کلاپس ریه مجاور دیده شد کانسالیدیشن بانمای توبولار و branching دیده میشود که دردرجه اول مطرح کننده اوسیفیکاسیون پولمونری است، تغییرات djdدراستخوانهای تصویر شده مشاهده می شود +۱۰۵لطفا دراین رابطه کمکم کنین